Over ons

Francis Scheerder

“Wij zijn onafhankelijk en wij leveren net dat extra stukje ‘Service’.”

Bij FourCars zijn we gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als jong gebruikte luxe, sportieve auto’s. We beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben een interessant wisselend aanbod. Staat jouw droomauto er op dit moment niet tussen? Aan de hand van jouw zoekopdracht gaan wij aan de slag om het te vinden.

FourCars is een jong en onafhankelijk autobedrijf. Graag zetten wij een stap extra! Naast aan- en verkoop kun je ook bij ons terecht voor onderhoud, (schade-) reparatie en auto re-conditionering. Tevens beschikken wij over een haal-en-breng service. Zo ontzorgen we je en gaan we samen voor maximaal rijplezier.

De koffie staat altijd klaar op onze vestiging in Didam. Graag gaan we het gesprek met je aan om je wensen in vervulling te laten gaan. Bij FourCars werken enkel gepassioneerde autoliefhebbers, die niets liever doen dan jou voorzien van jouw droomauto. ‘Nee-verkopen’ bestaat bij ons niet: de perfecte auto bestaat immers en wij zijn dé aangewezen partij om deze match met jou te maken.

230525_Fourcars_AUDI RS5.00_00_16_07.Still001

Kom langs in onze showroom

Financiering & Lease
Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het financieren of leasen van een auto bij FourCars